MEDICAL GROUP TURKEY | Sağlık Şehri

Son Teknoloji Tedaviler

En son teknoloji cihazlarla modern tedaviler gerçekleştiriyor, hastalarımızı hayalini kurduğu görünüme kavuşturuyoruz.

7 / 24 Kesintisiz Hizmet

Sağlığı bir bütün olarak görüyor, hem estetik ihtiyaçlarınızı karşılıyor hem de sağlık problemlerinizin çözümünde var oluyoruz.

Onlar Bize Güvendi

Avrupa ve Orta Doğu ülkeleri başta olmak üzere, dünyanın pek çok yerinden gelen hastalarımızı, doğru ve güvenilir sağlık hizmetiyle buluşturuyoruz.

Bizi Yakından Tanıyın

Hayatınızdaki bir sonraki büyük dönüşü almanın zamanı geldi. Uzmanlarımıza güvenin ve hayatınızı değiştirin.

2010 yılından bugüne uzanan yolculuğumuzda, Türkiye’de tüm dünya dan gelen misafirlerimize profesyonel hizmet veriyoruz. Uzman kadromuz ve kaliteli hizmet anlayışımız ile 11 yıldır yerel pazarın zirvesinde olan şirketimiz, tıp alanında en tanınmış kuruluşların yerel ve uluslararası sertifikalarına sahibiz.

background

Öne Çıkan Hizmetlerimiz

Gerçek değişim sadece içten dışa gerçekleşir, gerçek benliğinizi kucaklayın, istediğiniz hayata, beğendiğiniz görünüme ve en rahat hissettiğiniz duyguya sahip olmaya değersiniz, Medical Sağlık size hak ettiğiniz Gerçek Değişimi verecektir, çünkü siz buna değersiniz.

Online Randevu Al

Diğer Tüm Sağlık Hizmetlerimiz ve Referanslarımızı Merak Ediyorsanız. Hemen İnceleyin

Doktorlarımızla Tanışın

Profesyonel uzmanlarımızı yakından tanımak ister misiniz?
Tıklayın ve Biyografilerini İnceleyin.

background

İlham verici Hikayeler!


Müşteri Yorumları

4.9
7541 Müşteri Değerlendirmesi Derecemiz ile Hizmetinizdeyiz.

“Hep Hollywood gülüşüne sahip olmak istemiştim ama Medical Sağlık'ı bulana kadar korkularım ve endişelerim hep vardı; oradaki doktor bana adım adım her şeyi açıkladı ve şimdi yaptığım için memnunum. Medical Sağlık hayatımı gerçekten değiştirdi, ne kadar teşekkür etsem az.”

“Merkez harika, personel çok yardımsever ve fiyatlar makul. Onları kesinlikle tavsiye ederim”

“Sunulan hizmet olağanüstü ve Dr. Murat'tan çok etkilendiğimi söylemeliyim. Genel ekip gerekli tüm desteği verdi. Tıbbi grup türkiye'yi şiddetle tavsiye ederim.”

author thumb

Diana C.

U.S.A

author thumb

Waseem A.

İran

author thumb

Ali A.

Canada

Hızlı Randevu Al

Uzman Doktorlarımız ile görüşmek için istediğiniz bölümden lütfen randevu alınız. Uzman ekibimiz sizi arayarak doktorunuz ile randevu zamanını ayarlayacaklar.

Sizi Ne Zaman Arayalım?

banner

En Kısa Sürede Sizi Arayacağız

Randevunuzu oluşturduktan sonra doktor asistanlarımız belirlediğiniz gün ve saatte sizi arayarak hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgileri aktaracaktır. Fiyat Teklifi, Doktorunuz ile randevu, Destek, Öneri veya Şikayet başvurularınızı sizi arayan uzmanlarımıza iletebilirsiniz.

Sağlık Son Dakika

Haberleri

post image

Türkiye'de Sağlık Sistemi

Türkiye'de yüksek kalitede sağlık hizmeti verilmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Anayasası'nda yer alan "Herkes, sosyal güvenlik hakkına sahiptir" hükmü ile sosyal devlet olan Türkiye Cumhuriyeti tüm vatandaşlarının sağlık hizmetlerine erişmesini sağlar. Hem kamu hem özel sağlık hizmetleri kolay erişilebilir ve uygun fiyatlıdır.

Devamını Oku
post image

Türkiye Sağlık Sektörü Fiyatları

Türkiye'yi sağlık hizmetlerinde tercih edenlerin kararında etkili olan ilk husus dünya standartlarının üstünde, gelişmiş sağlık hizmeti olsa da bu kararı besleyen en önemli gerekçelerden biri rekabetçi fiyat avantajı olarak karşımıza çıkıyor. Bu durum Türkiye'de sağlık hizmetlerinin ucuz olması anlamına gelmemekle birlikte genel anlamıyla Türkiye'de yaşam..

Devamını Oku
post image

Yabancılar Türkiyede Sağlık Hizmetinden Nasıl Faydalanır?

Sosyal bir devlet olan Türkiye'de eğitim ve sağlık devletin tüm vatandaşlarına sunduğu en temel hizmetlerdir. Genel Sağlık Sigortası (GSS) adı verilen sosyal güvenlik sistemi sayesinde birçok sağlık hizmeti ve ilaç harcamaları devlet tarafından karşılanmaktadır. Türkiye'de sağlık hizmetlerinden

Devamını Oku